Μακιγιάζ: Τα Do’s & Dont’s της παραλίας που πρέπει να ξέρουμε!

687

Δεν μπορείς να παίζεις ρακέτα με τη βλεφαρίδα κάγκελο. Επειδή όμως όλες θέλουμε να είμαστε περιποιημένες ακόμη και στην πλαζ, υπάρχουν μερικά do και dont’s για να ενισχύσουμε «φυσικά» τη γοητεία μας.

Διαβάστε παρακάτω…

Αντηλιακό: Το Α και το Ω για υγιή και φρέσκια επιδερμίδα. Βρες αυτό που ταιριάζει στο δέρμα σου και φρόντισε να το ανανεώνεις τακτικά όσο βρίσκεσαι στην παραλία.

Makeup με αντιηλιακή προστασία: Επέλεξε το σωστό σύμφωνα με το δέρμα σου και άπλωσε τα καλά, δίνοντας προσοχή και στο λαιμό.

Lip balm με αντιηλιακή προστασία: Για χειλάκι πετροκέρασο μην το αποχωρίζεσαι ποτέ!

Αδιάβροχη μάσκαρα: αν δεν μπορείς χωρίς αυτή, επέλεξε μία αδιάβροχη μάσκαρα, η οποία δεν θα σε προδώσει με την πρώτη βουτιά

Τερακότα: Αν δεν έχεις πετύχει ακόμα το επιθυμητό χρώμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη τερακότα. Λίγη όμως για να αποφύγεις τις διχρωμίες.

Μην φοράς βαριά makeup, αφού με τόση ζέστη θα κάνουν το δέρμα σου να κολλάει και το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δεν θα είναι.

Το ρουζ δεν θα σου χρειαστεί αφού μετά τις πρώτες βουτιές ο ήλιος θα σου δώσει ένα φυσικό χρώμα.

Κραγιόν και λιπαρά lip gloss: το τελευταίο που θες είναι παίρνει ο αέρας τα μαλλιά σου και να τα κολλάει κατευθείαν στο lip gloss σου. όσο για το κραγιόν, άφησέ το για όταν μεταφερθείτε πλέον στο beach bar.

Σκιά: οι έντονες σκιές δεν έχουν θέση στο μακιγιάζ παραλίας. Επίσης, σκέψου ότι θα φοράς τα γυαλιά ηλίου σου, οπότε τσάμπα κόπος.

Διαβάστε περισσότερα