Αγόρασες την πρώτη μπρονζέ πούδρα της χρονιάς; Χρησιμοποίησε τη σωστά!

665

Βρισκόμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και όλες αποζητούμε το άγγιγμα του ήλιου στην επιδερμίδα μας.

Το πρόσωπο σου έχει πάψει να είναι ωχρό και θαμπό και μια bronzer πούδρα είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξεις το σταρένιο χρώμα που σου έχουν προσφέρουν οι πρώτες ακτίνες του ήλιο.

Προσπάθησε να είναι συνεπής σε ό,τι αφορά την αντηλιακή προστασία του προσώπου σου και άσε τη bronzer πούδρα σου να κάνει όλη τη δουλειά:

1. Θυμήσου ότι τα bronzer, δεν είναι self tan. Δεν θα σε μαυρίσουν αλλά θα αναδείξουν το μαύρισμα σου, οπότε θα πρέπει πάντα να τα αφαιρείς όπως τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας.

2. Τα bronzer είναι κατάλληλα για όλους τους  τύπους δέρματος καθώς η σύνθεση τους είναι ανάλαφρη και δεν φράζει τους πόρους.

3. Μην το χρησιμοποιείς σε όλο το πρόσωπο, δώσε έμφαση σε ζυγωματικά, κροτάφους και μύτη. Για να δείξεις πιο αδύνατη εφάρμοσε λίγη ποσότητα από το προϊόν στα κόκκαλα του ντεκολτέ.  Ποτέ μην υπερβάλλεις στην ποσότητα σε ό,τι αφορά τα bronzer επειδή μπορείς να καταλήξεις να μοιάζεις σαν κλόουν.

4. Απέφυγε τις «σκληρές» γραμμές και σβήσε απαλά το προϊόν.  Η φωτοσκίαση μπορεί να σε αγριέψει. Το blending είναι η μαγική κίνηση.

5.  Βρες την απόχρωση σου. Συνήθως το πρόσωπο είναι λευκότερο από το σώμα. Για να υπάρξει ομοιομορφία δοκίμασε το προϊόν στο εσωτερικό του βραχίονα.

Διαβάστε περισσότερα