Τελικά πρέπει να βάζεις τα προϊόντα σου στο ψυγείο;

715

Δεν θα σου πω ψέματα, τα ράφια του ψυγείου μου μοιάζουν περισσότερο με ράφια καταστήματος καλλυντικών παρά με ράφια ψυγείου.

Θεωρώ πως τα καλλυντικά αφενός κρατούν περισσότερο και αφετέρου γίνονται περισσότερο δραστικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πρόσφατα ωστόσο διάβασα πως δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο και μπερδεύτηκα. Πρέπει να βγάλω τα καλλυντικά μου από το ψυγείο; Το Γεγονός πως δεν έχω χώρο για ούτε ένα αβγό βοηθά ή δεν βοηθά τελικά στην περιποίηση;

Πήρα λοιπόν μερικά τηλέφωνα για να μου λυθεί η απορία…

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απόφαση για την τοποθέτηση των προϊόντων στο ψυγείο είναι θέμα… γούστου! Τα μοναδικά προϊόντα που ωφελούνται και ωφελούν με τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα gel ματιών και οι κρέμες ματιών που αντιμετωπίζουν τα πρηξίματα. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν κάλλιστα να παραμείνουν εκτός ψυγείου.

Δεν χάνουν την αποτελεσματικότητά τους και η διάρκεια της ζωής τους δεν μειώνεται δραματικά. Έπαθα ένα μικρό σοκ αρχικά αλλά δεν είναι και παράλογο.

Αν λοιπόν σαν εμένα, έχεις γεμίσει το ψυγείο σου με κρέμες, αρώματα, ορούς, λοσιόν και βερνίκια νυχιών μπορείς να τα βγάλεις και να σου μείνει χώρος για μερικά μαρούλια. Άσε μόνο τις κρέμες ματιών και τώρα που καλοκαίριασε, τα after sun σου.

Διαβάστε περισσότερα