Λευκά νύχια: 24 υπέροχα σχέδια μανικιούρ με μια από τις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017

2067
Prev1 of 24
Use your ← → (arrow) keys to browse

Τα λευκά νύχια θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Επομένως, δοκιμάστε να παίξετε με τα χρώματα και να συνδυάσετε τα λευκά νύχια σας με όλες τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις της εποχής.

Ποιες είναι αυτές;

Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι:

1. Ημιδιάφανα νύχια με δόσεις χρώματος
2. Τρισδιάστατα στοιχεία
3. Μανικιούρ με κοσμήματα – Bedazzled Nails
4. Ριγέ και σχηματισμένα σχέδια
5. Λευκά νύχια
6. Το κορυφαίο χρώμα επικρατεί
7. Nude νύχια
8. Υπέροχα twists στο γαλλικό μανικιούρ
9. Απαλά και θηλυκά ροζ νύχια
10. Ματ μεταλλικές αποχρώσεις
11. Όμπρε νύχια
12. Βερνίκι στα πετσάκια
13. Κόκκινα νύχια
14. Burgundy νύχια
15. Το μπλε του μεσονυκτίου
16. Glossy Nails

Ποια είναι τα σχέδια που μπορείτε να δημιουργήσετε με λευκά νύχια;

Τα υπέροχα σχέδια που μπορείτε να δημιουργήσετε έχοντας ως βάση το άσπρο χρώμα είναι αμέτρητα και ποικίλλουν τόσο σε σχήματα, όσο και σε υφές.

Το πιο απλό και κλασσικό σχέδιο με λευκά νύχια είναι το γαλλικό μανικιούρ και οι παραλλαγές του. Πέρα από την κλασσική άσπρη γραμμή με ροζ ή μπεζ βάση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αλλιώτικο γαλλικό με άσπρη βάση και χρωματιστή γραμμή. Η γραμμή αυτή μπορεί να είναι κλασσική ή πλάγια, ότι εσείς προτιμάτε. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό ombre nails με λευκό χρώμα σε συνδυασμό με κάποια nude απόχρωση.

Μια ακόμη πολύ καλή ιδέα για ένα υπέροχο άσπρο μανικιούρ είναι να διατηρήσετε την βάση σας όλη άσπρη και να παίξετε με τα σχέδια πάνω σε αυτήν. Αφού λοιπόν βάψετε τα νύχια σας ολόλευκα, αρχίστε να ζωγραφίζετε πάνω ότι εσείς επιθυμείτε. Τα λουλούδια είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας. Σχεδιάστε τριαντάφυλλα σε όλα τα χρώματα, αλλά και παπαρούνες, μαργαρίτες, τουλίπες και κάθε λογής άνθος. Ή δοκιμάστε να κάνετε ένα μανικιούρ με γραμμές πάνω στο λευκό μανό σας. Γραμμές που μπορείτε να σχεδιάσετε με ένα πινελάκι μανικιούρ ή με αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ.

Το glitter, τα στρας, τα swarovski και οι μεταλλικές λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν εξίσου μια λαμπερή νότα στα λευκά νύχια σας. Όπως επίσης και η δημιουργία ενός negative space nails ή τα ημιδιάφανα νύχια με δόσεις χρώματος.

Δείτε λοιπόν 24 υπέροχα σχέδια σε λευκά νύχια…

Prev1 of 24
Use your ← → (arrow) keys to browse