Θες να κοιμηθείς και ξυπνήσεις με κυματιστά μαλλιά;

Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως θα κοιμηθείς και θα ξυπνήσεις με κυματιστά μαλλιά σαν να πήγες κομμωτήριο όσο κοιμόσουν… Έτοιμη;

2581

Πόσο ωραία είναι τα κυματιστά, γεμάτα υφή μαλλιά; Πόσο δύσκολο είναι όμως να τα κρατήσεις φρέσκα μετά το κομμωτήριο ή να τα φτιάξεις με το που σηκωθείς το πρωί; Πολύ!

Είμαστε όμως εδώ για να σου δείξουμε πως θα κοιμηθείς και θα ξυπνήσεις με κυματιστά μαλλιά σαν να πήγες κομμωτήριο όσο κοιμόσουν… Έτοιμη;

Το μυστικό είναι να λουστείς πριν κοιμηθείς! Όχι, δεν θα κοιμηθείς με βρεγμένα μαλλιά, θα τα στεγνώσεις αλλά μόνο κατά 90%. Περίμενε όμως! Βάλε λίγο αφρό στη ρίζα των μαλλιών σου και λίγο λαδάκι στις άκρες. Ο αφρός θα δώσει όγκο και κράτημα ενώ το λαδάκι θα λειάνει τις άκρες.

Τώρα στέγνωσε τα μαλλιά σου κατά 90% με μια βούρτσα χτενίζοντας απαλά και με το κεφάλι σου ανάποδα. Έτσι θα δώσεις το maximum του όγκου ενώ λειαίνεις την τρίχα.

Τώρα πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν κότσο! Όχι, όχι σαν να πρόκειται να σφουγγαρίσεις όλο το σπίτι. Χτένισέ τα πολύ καλά και τύλιξέ τα σε ένα ντόνατ επάνω στο κεφάλι σου και ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τα δέσεις με λαστιχάκι αλλά στερέωσέ τα με τσιμπιδάκια.

 

Το λαστιχάκι θα δημιουργήσει το αντιαισθητικό σπάσιμο ενώ τα τσιμπιδάκια δεν θα το κάνουν και θα κοιμηθείς και πιο άνετα. Τελείωσε με ελάχιστη λακ σε όλο το κεφάλι και… όνειρα γλυκά! Όταν θα ξυπνήσεις, τα μαλλιά σου θα έχουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τους ωραιότερους κυματισμούς ever!

 

Διαβάστε περισσότερα