Οδηγός για να πετύχεις το απόλυτο μαύρισμα! Δες τι πρέπει να κάνεις και τι όχι πριν βγεις στην παραλία!

1387

Tο καλοκαίρι πλησιάζει το ίδιο και ο καιρός για να εμφανιστείς στην παραλία.

Και είμαστε σίγουροι πως το μοναδικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι το πως θα πετύχεις αυτό το καλοκαίρι το απόλυτο μαύρισμα!

Αν λοιπόν κάθεσαι και σκας κάθε καλοκαίρι γιατί δεν μαυρίζεις πολύ, τότε μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί σωστά για το πως να κάνεις το δέρμα σου να μοιάζει με εξωτικής καλλονής. Παρακάτω θα δεις τους τρόπους, με τους οποίους μπορείς να μαυρίσεις όπως ακριβώς το ήθελες. Διαβάστε παρακάτω…

Ποτέ χωρίς το αντηλιακό: Μπορεί εσύ να νομίζεις πως αν αποφύγεις το αντηλιακό θα μαυρίσεις πιο γρήγορα, ωστόσο αυτό που ισχύει είναι ακριβώς το αντίθετο! Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη για την μελλοντική σου υγεία αλλά και για να αποκτήσεις σούπερ μαύρισμα!

Αν έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα τουλάχιστον στα πρώτα δέκα μπάνια θα πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό με δείκτη προστασίας 40 με 50 ενώ σταδιακά μπορείς να μειώνεις το δείκτη, όταν βλέπεις ότι μαυρίζεις λιγάκι! Αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο πιο χαμηλούς δείκτες.

Απολέπιση τώρα: Για να πετύχεις το σωστό μαύρισμα πρέπει να κάνεις απολέπιση. Το κατάλληλο σκράμπ θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα θέτοντας έτσι τα κατάλληλα θεμέλια για το υπέροχο μαύρισμα σου. Και το δέρμα σου θα είναι πιο απαλό και θα μαυρίσεις και πιο γρήγορα…2 σε 1 θετικά!

Ενυδάτωση: Είναι το κλειδί για το τέλειο μαύρισμα. Αφού λοιπόν κάνεις την απολέπιση σου ήρθε η ώρα να φροντίσεις να ενυδατώσεις και σωστά την επιδερμίδα σου.

Πες ναι στο μπρόνζερ: το μπρόνζερ είναι μια απλή ενίσχυση που χρειάζεσαι μέχρι να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου. Σε οποιαδήποτε μορφή και αν είναι τόλμησε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα αυτομαρίσματος έτσι ώστε να μη δείχνεις πολύ άσπρη στα πρώτα μπάνια.

Τι μπορείς να κάνεις ωστόσο για να αποφύγεις το κάψιμο;  Μα φυσικά απέφυγε τις πιο «επικίνδυνες» ώρες, που οι ακτίνες τους ηλίου καίνε πιο πολύ.  Μην κάθεσαι στην παραλία με τις ώρες μπορείς να κάθεσαι κάθε λίγο και λιγάκι και κάτω από την ομπρέλα αλλά και να δροσίζεσαι με συχνές βουτιές στη θάλασσα.

Και αν τελικά καείς; Τότε τρέξε αμέσως να βάλεις μετά το μπάνιο σου λίγο γιαουρτάκι πάνω σου ενώ αν δεν θες να απλώσεις γιαούρτι, τότε μπορείς να αγοράσεις από το εμπόριο κρέμες με συστατικά γιαουρτιού!

Διαβάστε περισσότερα