Αν ο Μάιος ήταν άρωμα, θα μύριζε εξωτικά λουλούδια και θα ήταν σίγουρα αυτό!

Η παρουσίαση του πρώτου αρώματος του Alessandro Michele σε ένα ultra glamorous πάρτυ!

724

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μας μαγεύουν πια σε αυτόν τον κόσμο. Όμως το αριστουργηματικά ανατρεπτικό ταλέντο του Alessandro Michele θα μας ξαφνιάζει πάντα ευχάριστα, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα μαγείας.

Ο Michele, που τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στο καλλιτεχνικό τιμόνι του οίκου Gucci, μας συστήνει αυτή τη φορά κάτι καινούργιο: το Gucci Bloom, το πρώτο του γυναικείο άρωμα για τον οίκο.

Έτσι, την Τρίτη το βράδυ ο οίκος Gucci πραγματοποίησε το παγκόσμιο λανσάρισμα του Gucci Bloom, σε ένα λαμπερό και ultra glamorous πάρτι στη Νέα Υόρκη. Για μία και μόνο βραδιά, η αυλή του εμβληματικού MoMA PS1 – του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Λόνγκ Άιλαντ – μετατράπηκε σε έναν αστικό κήπο με άγρια λουλούδια, που μύριζε Gucci και ιταλική γοητεία.

Τριαντάφυλλα, καμέλιες, παιώνιες, γλυσίνια και κρίνοι γέμισαν το χώρο συνοψίζοντας την αίσθηση που σου αφήνει το Bloom, ενώ σε δεύτερο πλάνο την παράσταση έκλεβαν πολύχρωμα εξωτικά πουλιά μέσα σε αντικέ κλουβιά.

Στο σκηνικό που θύμιζε μια χώρα των θαυμάτων του Alessandro Michele, παρευρέθηκαν φυσικά και οι 3 νέες μούσες του: η Dakota Johnson, η Petra Collins και η Hari Nef. Στα highlights της βραδιάς, ωστόσο, ήταν και η ξεχωριστή ζωντανή παράσταση που έδωσαν οι Goldfrapp!

Λίγο πριν φύγει η Άνοιξη  λοιπόν και καλωσορίσουμε το καλοκαίρι, θα λέγαμε ότι η πιο αγαπημένη μας εποχή του χρόνου μόλις συνοψίστηκε σε ένα και μόνο άρωμα, το #InBloom.

Διαβάστε περισσότερα