Φροντίζεις τα γόνατά σου όπως πρέπει;

Το δέρμα μας γερνάει, είναι μια πικρή αλήθεια την οποία όλοι καταλαβαίνουμε αλλά αρνούμαστε να συμβιβαστούμε.

1488

Το δέρμα μας γερνάει, είναι μια πικρή αλήθεια την οποία όλοι καταλαβαίνουμε αλλά αρνούμαστε να συμβιβαστούμε.

Ψάχνουμε τρόπους να δείχνουμε νεότερες, να επανορθώσουμε την φθορά του χρόνου και να προστατέψουμε το δέρμα μας από αυτή την φθορά.

Όλα αυτά βέβαια τα κάνουμε στο πρόσωπο. Τι γίνεται όμως με τα γόνατά μας;

Το δέρμα μας γερνάει, είναι μια πικρή αλήθεια την οποία όλοι καταλαβαίνουμε αλλά αρνούμαστε να συμβιβαστούμε. Ψάχνουμε τρόπους να δείχνουμε νεότερες, να επανορθώσουμε την φθορά του χρόνου και να προστατέψουμε το δέρμα μας από αυτή την φθορά. Όλα αυτά βέβαια τα κάνουμε στο πρόσωπο.

Τι γίνεται όμως με τα γόνατά μας;

Ναι, με τα γόνατά μας! Μαζί με τα χέρια μας, είναι εκείνα που προδίδουν την ηλικία μας πολλές φορές και είναι λογικό αν το σκεφτείς. Εκτός από την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό, δεν τους προσφέρουμε κανενός άλλου είδους περιποίηση ενώ το χρειάζονται όσο ο λαιμός και το πρόσωπό μας.

Γιατί; Γιατί υποκύπτουν συνεχώς στον νόμο της βαρύτητας και αποκτούν χαλάρωση πανεύκολα! Κυρίως αν αγαπάς την ηλιοθεραπεία και δεν είσαι και πολύ επιμελής με την ενυδατική σου… Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Υπάρχουν πολλές επεμβατικές μέθοδοι που μπορείς να επιλέξεις αλλά αυτό άστο για αργότερα…

Για τώρα άρχισε να βάζεις την αντιγηραντική σου κρέμα ΚΑΙ σα γόνατα! Όχι μεγάλες ποσότητες, μόλις λίγη κρέμα μαζί με μασάζ (με ανοδικές κινήσεις) αρκούν για να δεις διαφορά. Δοκίμασέ το τώρα που είναι νωρίς!

Διαβάστε περισσότερα