Τρικς για να κάνετε…το καλύτερο σ@ξ της ζωής σας

Η τεχνική στο σ@ξ σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά υπάρχουν και κάποια επιπλέον πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στο να κάνετε την εμπειρία σας στο σ@ξ ακόμα καλύτερη.

1633

Η τεχνική στο σ@ξ σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο,

αλλά υπάρχουν και κάποια επιπλέον πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στο να κάνετε την εμπειρία σας στο σ@ξ ακόμα καλύτερη.

#Πείτε του τι σας ανάβει

Έρευνες έχουν δείξει πως η καλή επικοινωνία φέρνει καλύτερο σ@ξ και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να μιλάτε βρώμικα. Μπορείτε με επιφωνήματα ή κινήσεις να δείξετε στον αγαπημένο σας τι σας αρέσει και τι όχι.

#Γελάστε παρέα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016 στο Journal of [email protected] Research, οι ερευνητές απέδειξαν πως τα ζευγάρια που είναι πάνω από 3 χρόνια μαζί είναι καλό να μοιράζονται μετά το σ@ξ ακόμα και τις πιο ντροπιαστικές στιγμές τους, να γελάνε παρέα και να προσεγγίζουν το σ@ξ με μια χαλαρότητα και χωρίς άγχος.

#Αλλάξτε τη ρουτίνα του σ@ξ

Ακόμα και αν κάνετε το καλύτερο σ@ξ της ζωής σας, αν κάθε φορά κάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγαματα, σαν ιεροτελεστία, κάποια στιγμή απλά..θα βαρεθείτε. Κάντε διαφορετικά πράγματα, δοκιμάστε νέες στάσεις, νέα σημεία για σ@ξ και νιώστε αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνετε.

#Προετοιμάστε το πεδίο

Αυξήστε την περίοδο των προκαταρκτικών όχι την ώρα που θέλετε να κάνετε σ@ξ αλλά πολλές ώρες πριν. Μερικές κινήσεις που μπορεί να γίνουν από το πρωί, θα δώσουν το μήνυμα στον καλό σας πως το βράδυ τον περιμένουν εκπλήξεις. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα για σ@ξ πολύ πριν κάνετε σ@ξ.

#Μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε

Η άσκηση είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας επειδή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η κυκλοφορία βελτιώνεται σε όλα τα σημεία του σώματος και αυτό βοηθάει και στη αύξηση της επιθυμίας μας για σ@ξ αλλά και στη βελτίωση της διάθεσής μας.

Διαβάστε περισσότερα