Αυτές οι 7 αντρικές συνήθειες μας «σπάνε» τα νεύρα

1532

Ναι ισχύει ότι οι άνδρες όταν θέλουν είναι γλυκούληδες, και ναι (επίσης) ισχύει ότι όταν θέλουν μπορεί να γίνουν super adorable!

Έχουν όμως και κάτι συνήθειες που μας εκνευρίζουν απίστευτα και κάτι μου λέει πως θα συμφωνήσετε όλες πως οι παρακάτω είναι οι πιο εκνευριστικές.

Κάνουν πλάκα όταν εμείς μιλάμε ΠΟΛΥ σοβαρά

Είναι ίσως η #1 εκνευριστική τους συνήθεια! Εμείς τους μιλάμε για τα προβλήματά μας, τις έννοιες, όλα μας τα θέματα και εκείνοι κάνουν πλάκα! Μα είναι δυνατόν;

Μας διορθώνουν τις πιο ακατάλληλες στιγμές

Έχουμε εμείς τα νεύρα μας, είμαστε λίγο παραπάνω στην τσίτα και αυτοί διορθώνουν το συντακτικό μας, τις γνώσεις μας και γενικά το καθετί που λέμε.

Δεν ακούνε τι λέμε

Πόσες φορές σας έχει τύχει να λέτε κάτι στον σύντροφό σας και αυτός στη πραγματικότητα να μην σας ακούει. Και αν τον ρωτήσετε τι του είπατε εκείνος απλά επαναλαμβάνει σαν παπαγάλος την τελευταία σας φράση.

Κάνουν παρέα με άτομα που δεν συμπαθούμε

Σύμφωνα με έρευνα οι περισσότερες γυναίκες δεν συμπαθούν τους φίλους των συντρόφων τους. Δυστυχώς πάνω σε αυτό το θέμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως ο σύντροφός σας καταλάβει μόνος του κάποια στιγμή ποιοι φίλοι του δεν είναι καλοί και τους απομακρύνει.

Ντύνονται «όπως να’ναι»

Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν είναι το ντύσιμο του συντρόφου τους. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που συνήθως (και με τα κατάλληλα δώρα που θα του κάνετε) φτιάχνει.

Κάνουν ενοχλητικούς ήχους

Όσο και αν φωνάζετε να έχουν τρόπους εκείνοι και πάλι μετά το φαγητό θα ρεφτούν και θα κάνουν ήχους που εσείς δεν θέλετε καθόλου να ακούτε.

Δεν είναι πολύ καθαροί

Αφήνουν το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό, δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην καθαριότητα και γενικά είναι «τσαπατσούληδες».

Διαβάστε περισσότερα